Kosí bratři

20.10.2024 15:00
Místo: Velká scéna Divadla [navigovat]
Typ: Pro děti
Žili, byli dva kosí bratři. Starší Josef za osmnáct a mladší Václav bez dvou za dvacet. Josef s Václavem spolu vyvádějí nejrůznější taškařice, vylomeniny a zažívají mnohá dobrodružství. Přijďte se podívat na to, jak zkoušeli kopat metro, kdo jim to poradil a jak to nakonec dopadlo. Jak zkoušeli jezdit na kole. A kdo si nakonec na kole natloukl nos nebo zobák? Víte, jak se krotí lev? Josef s Václavem vám to ukážou. Umí toho ještě mnohem víc. A jestlipak umí dělat i dobré skutky? Josef s Václavem jsou prostě kosí kluci, jak se patří.

Známý večerníček autora Ludvíka Středy přenesený na divadelní pódium režisérem Michalem Sopuchem je plný veselých písniček a hudby, kterou pro Divadlo Scéna složil skladatel známý svou tvorbou pro divadla, rozhlas i televizi, Mario Buzzi. Scéna a kostýmy: Hana Knotková. Představení je určeno pro děti MŠ a 1. st. ZŠ. Premiéra 27. 9. 2020. Délka představení: cca 55 min., bez přestávky.

Kosí bratři jezdí na kolobce Kostka a mohou k vám přijet zahrát i venkovní představení, které bude stejně dobře fungovat i za plného světla.

Uvádí Divadlo Scéna

Délka představení: cca 60 min



Prodej vstupenek | 150 Kč

  • pokladna Divadla Karla Pippicha, kontakt a otevírací doba zde

  • Turistické a informační centrum Chrudim, kontakt a otevírací doba zde

  • online (při kontrole vstupenek stačí vstupenka/y v mobilu, není nutné tisk)

Pořadatel

Chrudimská beseda, městské kulturní středisko

Široká 85, 53701 Chrudim
Telefon: 603115874
E-mail: chbeseda@chbeseda.cz
Odkazy: Web Facebook
Více o pořadateli