Michal Horák s kapelou

03.07.2024 20:00
Místo: Letní kino (Lázeňská ul., Chrudim)
Typ: Hudba

73. loutkářská Chrudim • nedílnou součástí festivalu jsou koncerty, které se konají v Letním kině v Chrudimi (Lázeňská ul.)


"Ahoj, já jsem Michal a jsem písničkář. Je mi 26 let, ačkoliv prý vypadám na padesát. Píšu písničky o věcech, co mě baví, a doprovázím se u toho nejčastěji na klavír nebo kytaru. Lítám z žánru do žánru, ale myslím, že to je všechno hlavně folk. V nejlepších letech jsem vyhrál několik talentových soutěží, (což jsem završil výhrou Objevu roku v anketě Zlatý slavík 2021 a nominací na Cenu Anděl téhož roku) a od třinácti let koncertuju všude možně. Taky jsem vydal několik singlů, jejichž počet shlédnutí se na YouTube pohybuje v řádcích statisíců až miliónů, z čehož mám velkou radost. Na podzim roku 2019 jsem si vydal svoje první album s prozíravým názvem „Michalovo cédéčko“, na podzim roku 2021 svoje druhé CD jménem „Michalbum“ a nakonec ke sklonku roku 2023 album “Ideální čas se nezbláznit”. Vystudoval jsem pedagogickou fakultu na Karlovce v Praze a pedagogice se věnuju i nadále."

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=l_F81toTAuc&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.michalhorak.eu%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.michalhorak.eu&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Prodej vstupenek na koncerty



  • 150 Kč v předprodeji (v den konání do 17 h)

    • pokladna Divadla Karla Pippicha,

    • Turistické a informační centrum,

    • online (při kontrole vstupenek stačí vstupenka/y v mobilu, není nutné tisk)



  • 200 Kč na místě v den konání (platba pouze v hotovosti, děkujeme za přiměřený obnos)

  • Každý návštěvník musí mít vstupenku (ZTP slevy neposkytujeme). Děti do 6 let zdarma.

  • Vstupenky jsou bez určení místa k sezení.


Děkujeme za spolupráci a podporu:



Pořadatel

Chrudimská beseda, městské kulturní středisko

Široká 85, 53701 Chrudim
Telefon: 603115874
E-mail: chbeseda@chbeseda.cz
Odkazy: Web Facebook
Více o pořadateli