menu
30.6.2020 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S TYROLSKÝMI KNEDLÍČKY /01, 03, 07, 09/
PÓRKOVÁ S VEJCEM /01, 03, 07, 09/
ČOČKOVÁ S PÁRKEM /01, 07, 09/
 
Hotová jídla:
125 g LOSOS NA RŮŽOVÉ SOLI, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
100 g KUŘECÍ MASO SE ZELENINOU A ČERNÝMI HOUBAMI, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07, 09/
100 g KRŮTÍ PRSA NA PAPRICE, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07/
100 g NÁMOŘNICKÉ HOVĚZÍ MASO, TĚSTOVINY /01, 03, 07/
100 g VEPŘ. MEDAILONKY, HOŘČICE, CIBULE, VAŘENÉ BRAMBORY, TAT. OM. /01, 03, 07, 09, 10/
100 g VEPŘOVÁ PANENKA V ROKFÓROVÉ OMÁČCE, AMERICKÉ BRAMBORY /01, 07/
100 g UZENÁ KRKOVICE VAŘENÁ, STŘAPAČKY SE ZELÍM /01, 03/
 
Zeleninový talíř:
200 g MIX TRHANÝCH SALÁTŮ S TĚSTOVINOU A ŠUNKOU, PARMAZÁN /01, 03, 07/
 
Bezmasá jídla:
130 g OMELETA SE ŠPENÁTEM, VAŘENÉ BRAMBORY MM., RAJČATOVÝ SALÁT /03, 07/
200 g STŘAPAČKY SE ZELÍM A CIBULKOU /01, 03/
240 g TVAROHOVÝ NÁKYP S JABLKY /01, 03, 07/
 
Moučník:
100 g TVAROHOVÝ NÁKYP S JABLKY /01, 03, 07/
 
Saláty:
120 g ZELNÝ SALÁT S PAPRIKOU
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KUŘECÍ MASO SE ZELENINOU A ČERNÝMI HOUBAMI, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07, 09/
SPRITE 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
NÁMOŘNICKÉ HOVĚZÍ MASO, TĚSTOVINY /01, 03, 07/
MEDLEŠICKÝ LEŽÁK 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘ. MEDAILONKY, HOŘČICE, CIBULE, VAŘENÉ BRAMBORY, TAT. OM. /01, 03, 07, 09, 10/
PERLIVÁ VODA 0,2 l