menu
16.4.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S FRIDÁTOVÝMI NUDLEMI /01, 03, 07, 09/
ČOČKOVÁ S PÁRKEM /01, 07, 09/
PÓRKOVÁ S VEJCEM /01, 03, 07, 09/
 
Nabídka dne:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g VEPŘ. MEDAILONKY MUZEUM, AMERICKÉ BRAMBORY, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /01, 07/
 
Ryby:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
125 g RYBÍ FILÉ PO PEKAŘSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
150 g KAPR NA VÍNĚ, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
 
Drůbež:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g PEČENÉ KUŘE "A LA BAŽANT", OPEČENÉ BRAMBORY /01, 07/
200 g PEČENÁ KACHNA, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYSANÉ /01, 03/
 
Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ MASO "BESEDA", DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
100 g KUŘECÍ ZÁVITEK S MANDLOVOU NÁDIVKOU, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 03, 07, 08/
100 g HOVĚZÍ MASO NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
100 g VEPŘOVÁ KÝTA NA SMETANĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07, 09, 10/
100 g VEPŘOVÝ ŘÍZEK ĎÁBELSKÝ, BRAMBORÁČKY /01, 03/
100 g VEPŘOVÝ PLÁTEK Z KRKOVICE NA SLANINĚ, SMAŽENÉ HRANOLKY /01/
100 g VEPŘOVÉ MASO V RAJČATECH, ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM /01, 07/
100 g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /03, 07/
 
Zeleninový talíř:
200 g SALÁT S POLNÍČKEM A ČERNOU ČOČKOU "BELUGA", KUŘECÍ PRSA NA GRILU /01, 07, 09/
 
Bezmasá jídla:
 60 g TOFU NA GRILU, MÍCHANÁ ZELENINA, VAŘENÉ BRAMBORY MM. /03, 07/
150 g SEKANÁ Z PŠENIČNÉHO BULGURU SE ŠPENÁTEM A SÁZENÝM VEJCEM /01, 03, 07/
130 g VAJEČNÁ OMELETA S NIVOU, VAŘENÉ BRAMBORY MM. /03, 07/
270 g RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM /07, 03/
 
Moučník:
 90 g RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM /07, 03/
 
Saláty:
120 g ZELNÝ S PAPRIKOU 
120 g ŠOPSKÝ 
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ MASO NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
GAMBRINUS 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÝ PLÁTEK Z KRKOVICE NA SLANINĚ, SMAŽENÉ HRANOLKY /01/
PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÉ MASO V RAJČATECH, ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM /01, 07/
MALINOVKA 0,2 l