menu
14.3.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ /01, 03, 07, 09/
FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU /01, 07, 09/
 
Nabídka dne:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g KRAKONOŠŮV VÁNEK, SMAŽENÉ HRANOLKY, ZEL. PŘÍZDOBA /01, 07/
 
Ryby:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
125 g RYBÍ FILÉ PO KAVKAZSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
150 g KAPR NA ROŠTU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
 
Drůbež:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
100 g KUŘECÍ NUDLIČKY NA MÁSLE S MANDLEMI, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
120 g KUŘECÍ PRSA "FLORIDA", SMAŽENÉ HRANOLKY, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /01, 07/
 
Hotová jídla:
125 g LOSOS NA MÁSLE, VAŘENÉ BRAMBORY, RAJČATOVÝ SALÁT /01, 04, 07/
100 g KUŘECÍ MASO PO ČÍNSKU, DUŠENÁ RÝŽE /01, 03, 07, 09, 10/
200 g PEČENÁ KACHNA, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYS. /01, 03/
100 g HOVĚZÍ MASO NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
150 g VEPŘOVÉ VÝPEČKY, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYS. /01, 03/
100 g PUTIMSKÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BRAMBORÁČKY /01, 03, 07/
100 g PLÁTEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE NA PEPŘI, SMAŽ. HRANOLKY, ZEL. PŘÍZDOBA /01, 07/
100 g SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYS. OKURKA /01, 03, 07/
 
Zeleninový talíř:
200 g TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO NA MÁSLE, SÝR /01, 03, 07/
 
Bezmasá jídla:
100 g ŽAMPIONY NA SMETANĚ, TARHOŇA S PAPRIKOU /01, 03, 07/
100 g SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ KARBANÁTKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT /01, 03, 07/
200 g HOUSKOVÉ KNEDLÍKY S VEJCI, OKURKA STERIL. /01, 03, 07/
270 g KRUPICOVÁ KAŠE S OVOCEM /01, 07/
 
Moučník:
 90 g KRUPICOVÁ KAŠE S OVOCEM /01, 07/
 
Saláty:
120 g MRKVOVÝ 
120 g ŘECKÝ S OLIVOU 
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
PEČENÁ KACHNA, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYS. /01, 03/
GAMBRINUS 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ MASO NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
PUTIMSKÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY, BRAMBORÁČKY /01, 03, 07/
KOFOLA 0,2 l