menu
11.10.2018 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI /01, 03, 07, 09/
ČOČKOVÁ S PÁRKEM /01, 07, 09/
ZELNÁ S KLOBÁSOU /01, 07, 09/
 
Nabídka dne:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g VEPŘOVÝ ŠPÍZ S KLOBÁSOU A PAPRIKOU, SMAŽENÉ HRANOLKY, ZEL. PŘÍZD. /01, 07, 09/
 
Ryby:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
125 g RYBÍ FILÉ NA KARI S PÓRKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
150 g KAPR NA SLANINĚ, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
 
Drůbež:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
100 g KUŘECÍ PRSA S DRŮBEŽÍMI JÁTRY, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
120 g KUŘECÍ PRSA NA MÁSLE SE SÁZENÝM VEJCEM, SMAŽ. HRANOLKY, ZEL. PŘÍZD. /01, 03, 07/
 
Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ PRSA NA HŘÍBKOVÉ OMÁČCE, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 07/
150 g MAMINČINO KUŘE, TĚSTOVINY /01, 03, 07/
100 g HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, VAŘENÉ BRAMBORY, BABY KAROTKA NA MÁSLE /01, 07/
125 g MORAVSKÝ VRABEC, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY, ČERVENÉ ZELÍ STERIL. /01, 03/
100 g PŘÍRODNÍ VEPŘOVÉ MEDAILONKY, DUŠENÁ RÝŽE, ZEL. PŘÍZDOBA /01, 07/
100 g VEPŘOVÁ PANENKA V ROKFOROVÉ OMÁČCE, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 07/
100 g MEXICKÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, BRAMBORÁČKY /01, 03, 07/
100 g SOUKENICKÝ SEKANÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE MM., OKURKA STERIL. /01, 03, 07/
 
Zeleninový talíř:
200 g SELSKÝ ZELENIN. TALÍŘ S ANGL. SLANINOU, VEJCEM A TRHANÝM VEPŘ. MASEM /01, 03, 07/
 
Bezmasá jídla:
130 g OMELETA S KUKUŘICÍ A PÓRKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, ZEL. PŘÍZDOBA /03, 07/
150 g RÝŽOVÝ NÁKYP SE SOJOVÝM MASEM A BYLINKAMI, OKURKOVÝ SALÁT /03, 07/
100 g RESTOVANÉ ŽAMPIONY, OPÉKANÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA /01, 03, 07, 09, 10/
280 g ZAPEČENÉ BRAMBORY S BROKOLICÍ A SÝREM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /03, 07/
 
Moučník:
MARLENKA SE ŠLEHAČKOU /01, 03, 07, 08/
 
Saláty:
120 g ZELNÝ S KOPREM 
120 g ŠOPSKÝ SALÁT /07/
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KUŘECÍ PRSA NA HŘÍBKOVÉ OMÁČCE, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 07/
KOFOLA 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
MORAVSKÝ VRABEC, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY, ČERVENÉ ZELÍ STERIL. /01, 03/
MEDLEŠICKÝ LEŽÁK 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
SELSKÝ ZELENIN. TALÍŘ S ANGL. SLANINOU, VEJCEM A TRHANÝM VEPŘ. MASEM /01, 03, 07/
PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ 0,2 l