menu
11.9.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S FRIDÁTOVÝMI NUDLEMI /01, 03, 07, 09/
KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA S MASEM A OSMAŽENOU HOUSKOU /01, 03, 07, 09/
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
 
Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ MASO S ARAŠÍDY, DUŠENÁ RÝŽE /01, 05, 07/
125 g PEČENÝ KRÁLÍK CIBULÁŘ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY /01, 07/
100 g ZNOJEMSKÁ ROŠTĚNÁ, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
125 g VEPŘOVÝ ŠPALÍK PEČENÝ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYS. /01, 03, 07/
100 g VEPŘOVÉ MEDAILONKY PŘÍRODNÍ, VAŘ.  BRAMBORY, TATAR. OMÁČKA /01, 03, 07, 09, 10/
100 g PEČENÁ PANENKA NA ČESNEKU, OPEČENÉ BRAMBORY, ZEL. PŘÍZDOBA /01, 07/
100 g ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM, KYS. OKURKA /01, 03, 07/
100 g MÁSLOVÝ SEKANÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01, 03/
 
Zeleninový talíř:
200 g PESTRÝ ZELENINOVÝ SALÁT S POLNÍČKEM, VEPŘOVÉ HRANOLKY NA BAZALCE /01, 07, 09/
 
Bezmasá jídla:
 80 g CHŘEST NA SMETANĚ, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
130 g OMELETA S NIVOU, VAŘENÉ BRAMBORY MM. /03, 07/
200 g VEGETARIÁNSKÉ RIZOTO S TOFU SÝREM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /06, 09/
270 g TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S BORŮVKAMI /01, 03, 07/
 
Moučník:
 90 g TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S BORŮVKAMI /01, 03, 07/
 
Saláty:
120 g RAJČATOVÝ S CIBULKOU
120 g SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S KŘENEM
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
PEČENÝ KRÁLÍK CIBULÁŘ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY /01, 07/
GAMBRINUS 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
ZNOJEMSKÁ ROŠTĚNÁ, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
MALINOVKA 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÉ MEDAILONKY PŘÍRODNÍ, VAŘ.  BRAMBORY, TATAR. OMÁČKA /01, 03, 07, 09, 10/
PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ 0,2 l