menu
11.2.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum

Pondělí 11. února 2019 od 10.30 do 14 h

Polévky:
HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ /01,03,07,09/
RUSKÝ BORŠČ /01,07,09/
GULÁŠOVÁ /01,07,09/

Nabídka dne:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g ĎÁBELSKÁ VEPŘOVÁ SMĚS, AMERICKÉ BRAMBORY, ZEL.PŘÍZDOBA /01,07/

Ryby:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
125 g RYBÍ FILÉ PO PEKAŘSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01,04,07/
150 g KAPR DLE PETRA VOKA, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01,04,07/

Drůbež:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g PEČENÉ KUŘE NA SMETANĚ SE ŠUNKOU, VAŘENÉ BRAMBORY /01,07/
120 g KUŘECÍ PRSA PO BESKYDSKU, SMAŽ.HRANOLKY, ZEL. PŘÍZDOBA /01,07/

Hotová jídla:
125 g LOSOS NA ROŠTU SE SMETANOVOU OMÁČKOU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01,04,07/
100 g KUŘECÍ MASO SE ŽAMPIONY A PÓRKEM, DUŠENÁ RÝŽE /01/
100 g KRŮTÍ ZÁVITEK SE ZELÍM, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY /01,03/
100 g NÁMOŘNICKÉ HOVĚZÍ MASO, TĚSTOVINY /01,03/
100 g VEPŘOVÁ KRKOVICE PEČENÁ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, ŠPENÁT /01,03/
100 g VEPŘOVÝ ŘÍZEK "ORLÍK", DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
100 g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA MÁSLE S CHŘESTEM, OPEČENÉ BRAMBORY /01,07/
100 g SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01,03,07/

Zeleninový talíř:
200 g MÍCHANÝ SALÁT SE ŠUNKOU A NIVOU, KUŘECÍ MASO S FEFERONKOU /01,07/

Bezmasá jídla:
  60 g KRKONOŠSKÝ BRAMBORÁK SE SÓJ. MASEM, ZEL. PŘÍZDOBA /01,03,06/
100 g KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ BRAMBORY, VAJÍČKO /01,03,07/
120 g FAZOLOVÉ LUSKY NA ZÁZVORU, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
270 g BRAMBOROVÉ ŠIŠKY MÁSLEM A CUKREM /01,03,07/

Moučník:
100 g BRAMBOROVÉ ŠIŠKY MÁSLEM A CUKREM /01,03,07/

Saláty:
120 g MRKVOVÝ
120 g ZELNÝ S OKURKOU

Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
NÁMOŘNICKÉ HOVĚZÍ MASO, TĚSTOVINY /01,03/
0,2 l PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÝ ŘÍZEK "ORLÍK", DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
0,2 l SPRITE
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01,03,07/
0,2 l GAMBRINUS

Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek, 02 Korýši a výrobky z nich, 03 Vejce a výrobky z nich, 04 Ryby a výrobky z nich, 05 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 06 Sójové boby a výrobky z nich, 07 Mléko a výrobky z něj, 08 Skořápkové plody, 09 Celer a výrobky z něj, 10 Hořčice a výrobky z ní, 11 Sezamová semena a výrobky z nich, 12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10mg/l, 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 Měkkýši a výrobky z nich