menu
10.10.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S PÁLENÝMI KOULEMI /01, 03, 07, 09/
HRACHOVÁ S OSMAŽENOU HOUSKOU /01, 07, 09/
DRŠŤKOVÁ /01, 07, 09/
 
Jídla na objednávku (doba přípravy přibližně 20 minut):
200 g PSTRUH PO PEKAŘSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
150 g KUŘECÍ  MEDAILON S CIBULÍ A FEFERONKOU, SMAŽENÉ HRANOLKY /01, 07/
 
Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ  MASO S ARAŠÍDY, DUŠENÁ RÝŽE /01, 05, 07/
100 g KUŘECÍ PRSA NA PAPRICE, TĚSTOVINY /01, 03, 07/
100 g GULÁŠEK Z KRŮTÍHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07/
100 g HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE /01, 07, 09, 12/
100 g VEPŘOVÝ ŘÍZEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
125 g MARINOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S JABLKY, BRAMBOROVÉ ŠIŠKY VE STROUHANCE, SALÁT Z BÍLÉHO ZELÍ /01, 03, 07/
100 g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA ROŠTU, VAŘENÉ BRAMBORY, TAT. OM.
100 g ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM A FAZOLOVÝMI LUSKY, OKURKOVÝ SAL. /03, 07/
 
Zeleninový talíř:
200 g ŠOPSKÝ SALÁT, VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA GRILU /01, 07, 09/
 
Bezmasá jídla:
150 g TORTELLINI VE ŠPENÁTOVO-SMETANOVÉ OMÁČCE, SÝR /01, 03, 07/
 80 g TOFU V PIKANTNÍM TĚSTÍČKU, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01, 06, 07/
150 g BROKOLICOVÝ MOZEČEK, VAŘENÉ BRAMBORY MM. /03, 07/
270 g TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S BORŮVKAMI /01, 03, 07/
 
Moučník:
 90 g TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S BORŮVKAMI /01, 03, 07/
 
Saláty:
120 g MRKVOVÝ S BROSKVÍ 
120 g ZELNÝ S PAPRIKOU
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
GULÁŠEK Z KRŮTÍHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07/
KOFOLA 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE /01, 07, 09/
MALINOVKA 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÝ ŘÍZEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
SODOVÁ VODA 0,2 l