menu
8.11.2019 od 10:30
Měšťanská restaurace Muzeum
Polévky:
HOVĚZÍ S KAPÁNÍM /01, 03, 07, 09/
RUSKÝ BORŠČ /01, 07, 09, 10/
 
Jídla na objednávku (doba přípravy přibližně 20 minut):
150 g KUŘECÍ PRSA HAVANA, SMAŽENÉ HRANOLKY /01, 07/
150 g VEPŘOVÉ MEDAILONKY MUZEUM, AMERICKÉ BRAMBORY /01, 07/
 
Hotová jídla:
125 g LOSOS NA ROŠTU, TEPLÁ ZELENINA, CITRÓN /01, 04, 07/
100 g SMAŽENÉ JOGURTOVÉ ŘÍZEČKY SE SEZAMEM, VAŘENÉ BRAMBORY, RAJČATOVÝ SALÁT /01, 03, 07/
100 g KRÉMOVÉ DÝŇOVÉ RIZOTO S KUŘ. MASEM A HOBLINKAMI SÝRU GRAN MORAVIA /07/
100 g HOVĚZÍ GULÁŠ "FLAMENDR", HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03/
100 g VEPŘOVÝ ŘÍZEK S PAPRIKOU, OPEČENÉ BRAMBORY /01, 07/
100 g  VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
100 g VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z PANENKY HA HRÁŠKU, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 07/
100 g PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ /01, 03/
 
Zeleninový talíř:
200 g ZELENINOVÝ SALÁT S MUNGO FAZOLEMI, KUŘECÍ MASO NA OREGANU /01, 07, 09/
 
Bezmasá jídla:
200 g ŠPAGETY PANÍ NADLESNÍ, SYPANÉ SÝREM /01, 03, 07/
100 g DUŠENÝ ŠPENÁT, SÁZENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY /01, 03, 07/
100 g TORTELLINI S RICCOTTOU V RAJČATOVÉ OMÁČCE SYPANÉ SÝREM /01, 07/
270 g KRUPICOVÁ KASE S OVOCEM A ČOKOLÁDOU /01, 07/
 
Moučník:
 90 g KRUPICOVÁ KAŠE S OVOCEM A ČOKOLÁDOU /01, 07/
 
Saláty:
120 g OKURKOVÝ SALÁT 
120 g ZELNÝ S PAPRIKOU
 
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KRÉMOVÉ DÝŇOVÉ RIZOTO S KUŘ. MASEM A HOBLINKAMI SÝRU GRAN MORAVIA /07/
KOFOLA 0,2 l
 
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ GULÁŠ "FLAMENDR", HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03/
PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ 0,2 l
 
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ /01, 03/
MEDLEŠICKÝ  LEŽÁK 0,2 l